empty empty
empty empty
empty empty
empty empty empty empty empty
empty
empty
empty
За нас
Оборудване за ресторанти,
хотели и барове
Хладилно оборудване
за магазини
Промоции
Balluff
Запитвания
Контакти
 
Неутрално оборудване за магазини
 

> Плодове и зеленчуци
> Хляб и хлебни изделия
> Бензиностанции

empty
 
empty empty empty
     
empty empty

 
>Плодове и зеленчуци

emptyОтделът за пресни храни е жизненоважен за успешната работа на всеки магазин. С линията за плодове и зеленчуци LINDE доказва, че е водещ доставчик, който предлага цялостно и комплексно решение чрез своята допълнителна серия витрини. Всяка витрина (крайстенна, островна) е разработена с три основни цели:

>Оптимално излагане на продуктите
>Лесно зареждане
>Удобен достъп

Гланцираните цветове, вътрешното осветление на витрините са принципни елементи от дизайнерското решение.

 
>Хляб и хлебни изделия

emptyИзработвани по поръчка според специфичността на излаганите продукти, с голям и високо икономичен стандарт на цялата гама търговско оборудване са едни от главните предимства на витрините с марка LINDE.

Отделът за пресни храни, например този за хляб и хлебни изделия, служи за допирна точка между витрините и стелажното пространство. Линията от стандартизирано оборудване, конструирано за употреба в точно определени случаи, осигурява надеждност и качество при минимални инвестиции. Цветовете и материалите на оборудването са подбрани съобразно вида на излаганите продукти.

 
>Бензиностанции
emptyЗа съвременните бензиностанции водещ принос за оборота има търговската част на бензиностанцията.

Продуктите, зареждани във витрините на LINDE могат да бъдат обхванати с един поглед, а това заедно с лесния и удобен достъп допринася за увеличаване обема на продажбите.

Оборудването, предназначено за бензиностанции е още един сегмент от производството на LINDE, където фирмата е водещ доставчик - предлага се цялостно и комплексно решение при оборудването на този тип обекти. Хармоничният стил на излагане на продуктите, акцентиране на лесното и удобно самообслужване е ключов елемент при проектирането и изграждането на търговската част на бензиностанциите. Така се увеличават покупките “извън списъка” и се повишава финансовия оборот.

Удобен магазин - редовни клиенти - преуспяващ бизнес
Сайтът е разработен от БИАНОР®